luni, 5 ianuarie 2009

Al cui este Petrolul ?

In ciuda rezultatelor bune, Vivi Rachita a fost anuntat ca nu va mai antrena FC Ploiesti in continuare. Se pare ca Ioan Niculae impreuna cu "pleiada" de directori si manageri de la club nu-l mai doresc pe acesta la carma echipei. As vrea sa stiu acum daca echipa va mai continua sa ramana echipa orasului asa cum a promis Niculae atunci cand a hotarat cu Municipalitatea sa investeasca in proiectul "Petrolul este al nostru". Ma gandesc ca eliminand pe nedrept de la club pe unul dintre simbolurile petroliste acesta si-a cam incalcat promisiunile si isi va muta echipa de pe Ilie Oana si nu va mai avea pretentia ca detine echipa locala a Ploiestiului.

Niciodata n-am inteles de ce aceasta echipa nu joaca pe arena Columbia, un stadion mult superior vechiului Ilie Oana. Poate se va reveni la normal si nu vor mai exista acele certuri pe anticul stadion cu cei de la Petrom.

Nu ma intereseaza care dintre echipe reprezinta orasul. Nu ma intereseaza cine investeste. Ma intereseaza ca macar una dintre aceste echipe sa readuca fotbalul ploiestean acolo unde ii este locul. Nu ma simt caracterizat de cei de la FC Petrolul dar nici de Ion Niculae. Trebuie sa ne resemnam ca principalele echipe din Ploiesti sunt amandoua ex-Astra si ca de acest lucru sunt vinovate in primul rand autoritatile locale.


Technorati tags:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu