vineri, 18 decembrie 2009

Final grecesc

Mi-am terminat treaba in Atena. A doua parte reprezinta viitoarele mele proiecte pe care o sa le abordez si o sa tina de mine daca o sa fiu in stare sa implementez ce-am invatat aici. Nu pot sa spun decat ca trainingurile de Project Management, Planning, Conunicare, etc. prezentate de trainerii BEST s-au ridicat la asteptarile mele.

Vreau sa-i felicit pe Ricardo din LBG Rome tor Vergatta, Fred din LBG Torino, Julia din LBG Copenhaga , Elenis din LBG Atena cat si pe coordonatorul evenimentului Marcos din LBG Atena. Au reusit sa faca un eveniment de exceptie.

Chiar daca acum stau pe o banca din aeroportul din Varsovia si mi se inchid ochii de somn, chiar daca ne trezeam in fiecare dimineata la 7 si ne culcam pe la 2-3 noaptea, chiar daca nu am stat la un hotel instelat si chiar daca am ratat teste importante la facultate... ma felicit pentru decizia de a aplica la acest trainshop. Le multumesc celor ce m-au ales si de asemenea sunt sigur ca o sa-mi imbunatatesc treptat stilul de lucru, datorita oamenilor pe care i-am mentionat anterior.

Evenimentul nu se putea termina mai bine, decat cu o petrecere intr-o taverna, cu muzica greceasca, cu mancare buna intr-o atmosfera balcanica antrenanta.

...va urma


O ultima imagine de verdeata..
From Atena


In taverna greceasca..
From Atena


Tot acolo..

From Atena


Pe aeroport.

From Atena

Un comentariu:

  1. Hahaa.. stiam eu. Ma bucur ca pana la urma te-ai dus. Scoala oricum te-a asteptat la fel de docila. ;)

    RăspundețiȘtergere