miercuri, 20 august 2008

M-am saturat de ipocrizia conservatorilor...

De multe ori, membrii acestui partid vin in presa cu teme populiste care incearca sa ajute oamenii saraci si sa scoata in evidenta faptul ca lor le pasa. Nu-mi aduc aminte, insa , ca una dintre aceste idei sa si fie pusa in practica.

Am citit in statutul acestui partid urmatoarele: "Partidul Conservator actioneaza pentru dezvoltarea clasei de mijloc in Romania, promovarea capitalului autohton, ideea de onoare, de moralitate in politica si de combatere a oportunismului."

Ei isi dau seama ca prin metodele propuse nu au cum sa dezvolte clasa de mijloc? Unde este moralitatea in politica atunci cand te bati cu pumnul in piept ca nu vei mai apela la nici un alt partid pentru a intra in Parlament dar negociezi cu oricine pentru a-ti asigura acele scaune calde pentru inca 4 ani ? Cum combati oportunismul cand primesti toate gunoaiele aruncate de partidele mari la tine in casa ?

Le dau un sfat conservatorilor: Nu mai incercati sa atrageti de partea voastra electoratul sarac, promitandu-le taxe mai mici si diverse ajutoare sociale, cand partidul vostru este plin de oameni de afaceri prosperi, unii dintre ei acuzati de fapte de coruptie !

Pentru cei care o sa ma injure va anunt de acum ca nu sunt psd-ist,pdl-ist, pnl-ist, prm-ist etc.
Technorati tags:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu