joi, 28 august 2008

De ce nu vreau ca Obama sa castige alegerile?

Barack Obama l-a nominalizat pe Joe Biden pentru functia de vicepresedinte al Statelor Unite al Americii. Senatorul de Delaware este un "specialist" in politica externa si aparare, in opinia unor specialisti...

In anul 1999, acest individ a facut o vizita in Romania pentru a se asigura ca Emil Constantinescu, pe atunci presedinte al Romaniei, sprijina Kosovo si a rupt relatiile cu Slobodan Milosevic, presedintele Iugoslaviei. Intr-o intalnire avuta la Bucuresti cu senatorul american, un lider al opozitiei a spus ca: "Daca am fi membri NATO, atunci nu ar mai trebui sa ne facem griji ca Alianta va ataca Romania din cauza relatiei cu minoritatea maghiara, asa cum a facut-o in cazul Iugoslaviei". Actualul candidat pentru postul de vicepresedinte al Statelor Unite s-a ridicat de pe scaunul sau si i-a spus acelui lider : ""Daca de aceea vreti sa aderati la NATO, atunci o sa ma asigur ca nu veti reusi nicodata!".

Joe Biden a sustinut intotdeauna faptul ca sarbii sunt singurii vinovati pentru razboiul din Iugoslavia. Este unul dintre cei care a propus bombardarea Iugoslaviei in anul 1999 si sustine ca schimbarea din Serbia se datoreaza politicii SUA. In cazul in care Obama va castiga alegerile, Biden va face cu siguranta un lobby puternic pentru Kosovo...Technorati tags:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu