miercuri, 6 ianuarie 2010

Mai putin portocaliu in viitor

Odata cu castigarea alegerilor de catre Traian Basescu si formarea guvernului alaturi de UDMR, incep sa apara tensiuni in PDL. As vrea sa adaug cateva idei legate de situatia actuala a acestui partid

PDL este un partid lipsit de valori sau acestea nu au un cuvant puternic de spus.

PDL este condus in mod autoritar de catre un grup restrans de persoane ale caror interese coincid mai mult sau mai putin cu interesele pe care ar trebui sa le aiba in functiile pe care le reprezinta.

PDL nu are viitor. PDL-ul nu mai exista dupa Traian Basescu. Nu exista nici macar o strategie pentru a evita acest lucru. Daca ar fi existat, nu am fi auzi acum de cazuri ca Honorius Prigoana, Elena Basescu, Andrei Sava si lista poate continua. Nu am nimic cu aceste persoane si le respect curajul de a intra in politica. Deciziile unui partid politic romanesc, ce se vrea partid de guvernamant trebuiesc luate tinand seama de criterii stabilite si care sa aiba legatura cu directia pe care o doreste partidul. Dar directia nu este stabilita, iar de o strategie pe termen lung nu putem vorbi..

2 comentarii:

  1. Daca pui orice alt partid romanesc in locul PDL (in cazul PSD il folosesti pe Iliescu totusi) obtii acelasi lucru. Altfel, numa de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai dreptate.
    Ma irita faptul cand vad tot felul de pseudostrategi din politica romaneasca, dandu-se cu parerea despre nimic.

    RăspundețiȘtergere