joi, 5 februarie 2009

Liberali seriosi vs liberali neseriosi

In ultima vreme foarte multi politicieni romani isi fac blog. Aproape ca nu exista candidat care sa nu fi avut un blog in campania electorala, fie pentru locale sau fie pentru parlamentare. Multi dintre ei au renuntat la blog imediat ce campania electorala s-a terminat. Poate multi dintre ei nici macar nu-si controlau singuri blogurile, majoritatea intelegand ca ar da bine sa ai un blog.

As vrea sa dau niste exemple din PNL, partid care ma intereseaza intr-o mai mare masura. In randul liberalilor exista persoane care isi intretin zilnic blogul, dialogheza cu cititorii si propun discutii interesante. I-as putea enumera pe Bogdan Olteanu, Diana Tusa, Alina Gorghiu, Andrei Chiliman, Ramona Manescu, Adrian Stef, Razvan Pop si chiar Calin Popescu Tariceanu.


De partea cealalta sunt parlamentari care s-au bucurat atat de tare de terminarea campaniei electorale incat si-au lasat parasite si blogurile. Printre acestia se numara Tudor Chiuariu, Gratiela Gavrilescu, Horia Toma, Ludovic Orban, Horatiu Buzatu, Cristian Olteanu, Horia Cristian....Pe acestia i-am gasit in cateva minute de "gugalit" dar mai sunt foarte multi...

Este pacat sa dai impresia ca esti incantat de oportunitatea de a discuta cu oamenii prin intermediul unui blog doar in perioada unei campanii electorale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu