marți, 3 februarie 2009

Frenezia cuceririi de noi teritorii...

Romania a castigat procesul de la Haga privind delimitarea spatiului maritim. Asta inseamna ca ne-am "imbogatit" cu 100 de miliarde de metri cubi de gaz si 10 milioane de tone de petrol, ca resurse. Trebuie felicitata echipa diplomatica aflata la Haga care au reusit sa faca posibil acest succes.

Toate bune si frumoase dar n-are cum sa nu ma enerveze ranjetul tamp al prezentatoarelor de stiri, fericite ca Romania a castigat. Mai fata, Romania nu a castigat un meci de fotbal cu Ucraina si nici Adrian Mutu nu a dat gol ! Este o stare de bucurie amplificata de televiziune care niciodata nu ne-a adus ceva bun. Poate va mai aduceti aminte de campania ProNATO...

Guvernul trebuie sa munceasca pentru ca succesul obtinut de echipa condusa ce Bogdan Aurescu sa dea roade. Trebuie sa depasim faza cand toata lumea isi atribuie victoria si sa trecem la treaba deoarece in tara avem de-a face cu o criza economica.

Am inteles ca sunt foarte multe firme interesate de aceste zacaminte. Sper sa nu le dam si pe acestea pe 2 bani. Macar sa ne scoatem banii bagati in acest proces...

Un comentariu:

  1. Niciun leu sau niciun strop din petrolul ala n-o sa ajunga la noi in buzunar sau macar intr-un scop bun...vor lua ori calea vestului, ori se vor duce la "regii soselelor". Miiinunat.

    RăspundețiȘtergere