miercuri, 25 iunie 2008

Lepa Brena revine!

Mai sunt 3 zile pana la lansarea celui mai nou album al cunoscutei interprete din Serbia, Lepa Brena. Acest material vine dupa 4 ani de la aparitia ultimului album al vedetei care continea cele mai frumoase 40 de melodii ale sale.

Lansarea albumului va avea loc in direct pe postul sarbesc de televiziune PINK TV, incepand cu ora 21(ora locala).





Technorati tags:

miercuri, 18 iunie 2008

Polonezii au cucerit Bucurestiul!

DSC00966 DSC00965
Am trait sa o vad si pe asta! Azi, pe Arcul de Triumf din Bucuresti lipsea steagul Romaniei, in locul lui fluturand steagul polonez. Pe langa arc se afla si o echipa de filmare si un poster agatat de schelele care nu mai vor sa dispara de langa monument.

Acum cateva zile, toata opinia publica din Romania era scandalizata cum ca o geanta uriasa Louis Vuitton inlocuieste o statuie din fata Hotelului Marriott pentru a face reclama noului magazin deschis in galeriile comerciale din hotel. Atunci ministrul culturii a anuntat ca va interzice amplasarea reclamelor pe monumentele istorice. Probabil ca le va mai trebui timp de gandire sa mai studieze si problema steagului polonez si a posterului amplasate pe Arcul de Triumf, asta daca genialii de la cultura mai considera Arcul de Triumf un monument istoric.

Toate sunt bune si frumoase la Ministerul Culturii. Ei pot face ce vor acolo pentru ca nu intereseaza pe prea multa lume de arta si de cultura. Romanii sunt mult mai interesati de problemele lor cotidiene si nu mai baga in seama faptul ca autoritatile care ar trebui sa aiba grija de patrimoniul national isi bat joc de el. Oare cat credeti ca au primit functionarii de la minister pentru a-i lasa pe polonezi sa-si infiga steagul pe Arcul de Triumf ? Mai mult de cateva sticle de whiskey si o vacanta la Varsovia nu cred....

Technorati tags:

marți, 17 iunie 2008

Mi-e dor de Croatia...

La inceput de vara toti ne facem planuri de vacanta. Multi vor sa incerce castravetii bulgaresti, bronzandu-se pe nisipurile de aur, altii vor sa profite de ofertele grecesti sau turcesti, altii vor sa se delecteze cu ritmurile orientale din... Mamaia
iar unii mai fitosi se gandesc la Ibiza ori Miami.

In aceasta perioada eu am cateva fixuri ca de exemplu: cum sa fac rost de bani si de cativa prieteni care sa ma insoteasca ori in Clisura Dunarii ori in Croatia. Din pacate, de cele mai multe ori o cam dau in bara si ma multumesc cu dorinta majoritatii.

Ori de cate ori vad spoturile publicitare difuzate de CNN si Eurosport despre Croatia, incepe sa-mi fiarba sangele in vene si in mintea mea se aprinde o luminita cum ca vara asta nu am cum sa nu vad din nou superba Croatie. Luminita nu sta prea mult aprinsa deoarece o gramada de evenimente neprevazute imi dau peste cap planurile si creeaza un mic scurt.

Of... Mi-e dor de autostrada ce uneste Zagrebul de Split, de tunelele interminabile din munti, de fabuloasa Adriatica, de portul din Split, mi-e dor de luxoasele insule croate, de peisajele unice in lume, de cochetele restaurante si chiar de pietrele de pe plaja.

Pana o sa ies la pensie, sper sa mai vad odata frumusetile acestei tari.

sadas 30A_0584 18A_0572 __0_0225 __8_0156 _25_0250 _19_0244 _17_0242 _17_0164 _14_0161

* pozele sunt facute in anul 2004 ( scuzati calitatea..)

Technorati tags:

Rezultatele finale ale alegerilor locale, iunie 2008

PRIMARI

CLUJ-NAPOCA:
EMIL BOC (PDL) - 76.21 % (primul tur)
CONSTANTA
RADU MAZARE (PSD) - 68.65 % (primul tur)
CRAIOVA
ANTONIE SOLOMON (PDL) - 55.07 % (primul tur)
IASI
GHEORGHE NICHITA (PSD) - 54.10 % (al doilea tur)
PLOIESTI
ANDREI VOLOSEVICI (PDL) - 61.47 % (al doilea tur)
TIMISOARA
GHEORGHE CIUHANDU (ALIANTA PENTRU TIMIS) - 53.66 %(primul tur)
BUCURESTI
SORIN OPRESCU (INDEPENDENT) - 56.55 % (al doilea tur)

Technorati tags:

duminică, 15 iunie 2008

Ce-mi doresc de la Sorin Oprescu,noul primar al Bucurestiului?

Dupa terminarea turului doi al alegerilor locale pentru primaria capitalei, exit pollurile l-au dat drept castigator pe candidatul independent Sorin Oprescu cu aproximativ 54 % din procente. Recunosc, ca Sorin Oprescu nu era favoritul meu pentru capitala, dar cred ca va face mai mult pentru oras decat fostul primar.

Imi doresc cateva lucruri de la noul primar al Bucurestiului:

- sa ramana independent pana la sfarsitul mandatului sau si sa lucreze cu toate primariile de sector fara sa tina cont de apartenenta politica a primarilor;

- ca dupa 4 ani , sa vad incepute toate proiectele promise in campanie;

- sa-si recunoasca posibilele esecuri si sa nu arunce vina pe Consiliul General;

Spor la lucru, domn doctor!


Technorati tags:

joi, 12 iunie 2008

Sesiune...

Atunci cand Fourier si Laplace sunt mai importanti decat Oprescu si Blaga si cand Semnalele si Sistemele ar trebui sa te intereseze mai mult decat alegerile, o dai dracu de politica si te apuci de invatat...

DSC02931

DSC02930

DSC02928

Technorati tags:

luni, 9 iunie 2008

A incetat din viata Saban Bajramovic

Regele muzicii tiganesti din Balcani a incetat din viata la varsta de 72 de ani, dupa o lunga si grea suferinta. Multi il numeau Nat King Cole din Nis iar melodiile sale au fost cantate de interpreti din toate continentele. Saban a cantat pentru mari personalitati precum Tito, Nehru sau Indira Gandhi. O personalitate marcanta a muzicii balcanice, acesta a fost neglijat de autoritati, fiindu-i aprobata prima pensie de la stat vinerea trecuta...

Saban Bajramovic s-a nascut pe 16 Aprilie 1936 la Nis. La varsta de 19 ani a fugit din armata pentru o fata, dar mai tarziu a fost inchis 3 ani la Goli Otok pentru aceasta dezertare. El si-a inceput cariera muzicala in inchisoare cand la un concert a cantat in locul unui alt prizonier. Mai tarziu a fondat o trupa de muzica in inchisoare cu care canta melodii jazz ale lui Louis Armstrong sau Frank Sinatra. Saban spunea ca Goli Otok a insemnat pentru el facultatea vietii, care i-a format modul de gandire.

Prima sa inregistrare a facut-o in 1964, iar discografia lui contine aproape 20 de albume si mai mult de 50 de singleuri.

"M-am decis sa fiu un muzician pentru ca muzica este creatia lui Dumnezeu. Nu am acordat niciodata atentie felului cum altii considera muzica. Merit sa fiu numit regele muzicii tiganesti si Nat King Cole din Nis. Nimeni nu ma poate inlocui..", spunea Saban.

Bajramovic s-a aflat in showbiz inca din anul 1964. A facut filme alaturi de Goran Paskaljevic, "Guardian Angel" (1987), cu Milan Jelic , "Sunday Lunch" (1982), si cu Stole Popov "Gypsy Magic" (1997). "Nu cred ca showbiz-ul m-a schimbat, dar tot nu ma simt implinit. Nimeni nu si-a amintit dupa 40 de ani de cariera sa vina in Nis si sa-mi spuna: "Saban, meriti o pensie." Cum pot fi implinit?", spunea interpretul in ultima parte a vietii.

Saptamana trecuta, Ministrul Muncii l-a vizitat, promitandu-i ca-l va ajuta.

El a inspirat numerosi artisti din lumea intreaga. Sotia sa, Milica a fost alaturi de el in ultima zi de viata. El a lasat in urma 4 fiice si 12 nepoti care locuiesc in toata lumea.

Saban Bajramovic, va fi inmormantat miercuri la ora 2 in cimitirul tiganesc din Nis. "Funeraliile lui Saban vor fi urmate de muzica, asa cum si-a trait toata viata. Numerosi muzicieni ca Goran Bregovic, Orchestra Boban Markovic, Dzej Ramadanovski si-au anuntat prezenta." a spus Zivota Sabanovic, o ruda a marelui artist.



Dumnezeu sa-l odihneasca!

www.blic.co.yu

Technorati tags:

Debut cu dreptul la Campionatul European

In aceasta seara echipa nationala de fotbal a Romaniei a obtinut o remiza importanta in meciul disputat cu selectionata de fotbal a Frantei, vicecampioana mondiala. Spre surprinderea mea, am vazut o echipa motivata careia i-a lipsit poate doar putin curaj pentru a bate puternica echipa franceza. Cel mai important membru al echipei nostre a fost , fara indoiala , selectionerul Victor Piturca care nu a gresit nimic din punctul de vedere al tacticii de joc, preagatind meciul foarte atent.
Cu exceptia unor mici greseli ale lui Razvan Rat sau ale lui Dorin Goian sau unui Daniel Nicolae mai atent in atac, jucatorii s-au prezentat neasteptat de bine.
Un alt lucru care m-a bucurat a fost prezenta numeroasa a romanilor pe stadionul din Zurich care au sustinut echipa pe tot parcursul meciului. De remarcat, mai este si felul cum tricolorii au cantat imnul Romaniei. Rar am mai vazut asa daruire in momentul cand este intonat imnul national.
Una peste alta, am obtinut un punct vital ce ne mentine in lupta pentru ajungerea in sferturile de finala si ne da mai mult curaj pentru meciurile cu Italia si Olanda.

Technorati tags:

sâmbătă, 7 iunie 2008

Incep Europenele!

Dupa ce timp de opt ani nu prea am stat cu emotii la cele trei turnee finale deoarece Romania a ratat pe rand campaniile de calificare, acum ne intoarcem in fata televizoarelor cu sufletul la gura pentru echipa nationala de fotbal.
Dupa ce am iesit in strada in 1998 si 2000 pentru succesele echipei lui Hagi si Popescu, speram sa sarbatorim si acum meciurile bune facute de generatia lui Mutu si a lui Chivu. Din pacate, le va fi mai greu sa obtina rezultate bune datorita faptului ca sortii nu au fost de partea noastra la tragerea la sorti. In grupe vom infrunta campioana mondiala, campioana europeana de acum opt ani si una din fortele Europei, Olanda. Sa speram ca aceasta participare ne va aduce bucurie in suflete si vom iesi din nou in strada pentru nationala de fotbal a Romaniei.

HAI ROMANIA!



Technorati tags:

joi, 5 iunie 2008

Rezultatele primului tur de scrutin al alegerilor locale, iunie 2008

Rezultatele primului tur de scrutin al alegerilor locale, iunie 2008

Consiliu Judetean

CLUJ - PDL - 15 mandate ,PNL - 7 mandate, PSD - 7 mandate , UDMR - 5 mandate, PRM - 2 mandate
CONSTANTA - PSD - 52.08 %, PDL - 19.93 %, PNL - 14.3 %
DOLJ - PDL - 15 mandate, PSD - 15 mandate, PNL - 6 mandate
IASI - PNL - 13 mandate, PSD - 13 mandate, PDL - 10 mandate
PRAHOVA - PDL - 11 mandate, 10 mandate, PNL -
7 mandate, PNDC - 5 mandate, PNG-CD - 3 mandate
TIMIS - PDL - 15 mandate, PSD - 11 mandate, ALIANTA PENTRU TIMIS - 10 mandate

PREZENTA LA VOT - 50,65 %
1.PDL - 28,38 %
2.PSD - 28,22 %
3.PNL - 18,65 %

Presedinte Consiliu Judetean

CLUJ - ALIN TISE (PDL)
CONSTANTA - NICUSOR CONSTANTINESCU (PSD)
DOLJ - ION PRIOTEASA (PSD)
IASI - CONSTANTIN SIMIRAD (PSD)
PRAHOVA - MIRCEA COSMA (PSD)
TIMIS - CONSTANTIN OSTAFICIUC - (PDL)

PREZENTA LA VOT - 50,65 %
1.PDL - 28,16 %
2.PSD - 28,05 %
3.PNL - 19.81 %

Primar

CLUJ-NAPOCA - EMIL BOC (PDL)
CONSTANTA - RADU MAZARE (PSD)
CRAIOVA - ANTONIE SOLOMON (PDL)

IASI - GHEORGHE NICHITA (PSD) - 42804, DUMITRU OPREA (PDL) - 36628
PLOIESTI - ANDREI VOLOSEVICI (PDL) - 15539, DANEL SAVU (PSD) - 12804
TIMISOARA - GHEORGHE CIUHANDU (ALIANTA PENTRU TIMIS)

PREZENTA LA VOT - 49,61 %
1.PSD - 662 mandate
2.PDL - 473 mandate
3.PNL - 355 mandate

BUCURESTI - SORIN OPRESCU(INDEPENDENT) - 164219, VASILE BLAGA (PDL) - 161165, CRISTIAN DIACONESCU (PSD) - 67251, LUDOVIC ORBAN (PNL) - 64636, COZMIN GUSA (PIN) - 31442

PREZENTA LA VOT - 31.36 %
1.SORIN OPRESCU - 30.12 %
2.VASILE BLAGA - 29.56 %
3.CRISTIAN DIACONESCU - 12.33 %

Consiliu Local

CLUJ - PDL - 16 mandate, UDMR - 5 mandate, PSD - 3 mandate, PNL - 3 mandate
CONSTANTA - PSD - 15 mandate, PDL - 5 mandate, 3 mandate
CRAIOVA - PDL - 15 mandate, PSD - 9 mandate, PNL - 3 mandate
IASI - PDL - 12 mandate, PSD - 11 mandate, PNL - 4 mandate
PLOIESTI - PDL - 10 mandate, PSD - 8 mandate, PNL - 4 mandate, PNG-CD - 3 mandate, PNDC - 2 mandate
TIMISOARA - ALIANTA PENTRU TIMIS - 11 mandate, PDL - 8 mandate, PSD - 6 mandate, UDMR - 2 mandate

PREZENTA LA VOT - 49.61 %
1.PSD - 12 110 mandate
2.PDL - 11 096 mandate
3.PNL - 8 513 mandate

BUCURESTI - PDL - 36.74 %, PSD - 24.28 %, PNL - 11.77 %, PNG-CD - 5.68 %, PRM - 5.29 %

PREZENTA LA VOT - 31.36 %
1.PDL - 36.74 %
2.PSD - 24.28 %
3.PNL - 11.77 %


Technorati tags:

marți, 3 iunie 2008

Rezultate partiale - ora 10 - 3 iunie

Dupa centralizarea a 14433 de sectii de votare din numarul total de 16104, Biroul Electoral Central a mai transmis o serie de rezultate partiale.

Consiliu Judetean

CLUJ - PDL - 37.32 % ,PNL - 16.43 %, PSD - 16.16 % , UDMR - 13,74 %, PRM - 5.30 %
CONSTANTA - PSD - 52.08 %, PDL - 19.93 %, PNL - 14.3 %
DOLJ - PDL - 36.33 %, PSD - 36.18 %, PNL - 15.50 %
IASI - PNL - 30.43 %, PSD - 30.27 %, PDL - 23.22 %
PRAHOVA - PDL - 26.82 %, PSD - 24.16 %, PNL - 18.19 %, PNDC - 11.90 %, PNG-CD - 6.58 %
TIMIS - PDL - 33.88 %, PSD - 25.25 %, ALIANTA PENTRU TIMIS - 20.54 %, UDMR - 4,97 %

Presedinte Consiliu Judetean

CLUJ - ALIN TISE (PDL) - 37.80 %, MARIUS NICOARA (PNL) - 24.92 %, VASILE SOPORAN (PSD) - 16.31 %
CONSTANTA - NICUSOR CONSTANTINESC (PSD) - 50.28 % , ION POPESCU (PDL) - 21.68 %, GHEORGHE DRAGOMIR (PNL) - 15.18 %
DOLJ - ION PRIOTEASA (PSD) - 41.97 %, RADU BERCEANU (PDL) - 33.77 %, MARIO OPREA (PNL) - 13.55 %
IASI - CONSTANTIN SIMIRAD (PSD) - 35.76 %, DAN CARLAN (PDL) - 28.68 %, TRAIAN DOBRE (PNL) - 20.22 %
PRAHOVA - MIRCEA COSMA (PSD) - 25.44 %, GHEORGHE NASTASIA (PDL) - 24.03 %, NICOLAE ALEXANDRI (PNL) - 17.77 %
TIMIS - CONSTANTIN OSTAFICIUC - 35.37 %, , ILIE SARBU (PSD) - 256.34 % VIOREL COIFAN (ALIANTA PENTRU TIMIS) - 21.33 %

Primar

CLUJ-NAPOCA - EMIL BOC (PDL)
CRAIOVA - ANTONIE SOLOMON (PDL)
IASI - GHEORGHE NICHITA (PSD) - 42804, DUMITRU OPREA (PDL) - 36628
PLOIESTI - ANDREI VOLOSEVICI (PDL) - 15539, DANEL SAVU (PSD) - 12804
BUCURESTI - SORIN OPRESCU(INDEPENDENT) - 146960, VASILE BLAGA (PDL) - 141394, CRISTIAN DIACONESCU (PSD) - 60652, LUDOVIC ORBAN (PNL) - 57295, COZMIN GUSA (PIN) - 28321

Consiliu Local

CLUJ - PDL - 16 mandate, UDMR - 5 mandate, PSD - 3 mandate, PNL - 3 mandate
CRAIOVA - PDL - 15 mandate, PSD - 9 mandate, PNL - 3 mandate
IASI - PDL - 12 mandate, PSD - 11 mandate, PNL - 4 mandate
PLOIESTI - PDL - 11 mandate, PSD - 9 mandate, PNL - 4 mandate, PNG-CD - 3 mandate
BUCURESTI - PDL - 36.14 %, PSD - 24.53 %, PNL - 11.62 %, PNG-CD - 5.95 %, PRM - 5.29 %

* In judetele Cluj, Dolj si Prahova s-au finalizat operatiunile de centralizare si obtinere a rezultatelor alegerilor locale.

Technorati tags:

luni, 2 iunie 2008

Rezultate partiale - ora 22

Rezultatele partiale transmise de BEC - ORA 22

Consiliu Judetean

CLUJ - PDL - 38.23 % ,PNL - 15.95 %, PSD - 15.90 % , UDMR - 13,47 %, PRM - 5.34 %
CONSTANTA - PSD - 51.35 %, PDL - 20.34 %, PNL - 14.93 %
DOLJ - PDL - 36.84 %, PSD - 36.14 %, PNL - 14.56 %
IASI - PNL - 30.36 %, PSD - 30.14 %, PDL - 25.03 %
PRAHOVA - PDL - 26.78 %, PSD - 24.46 %, PNL - 18.18 %, PNDC - 11.20 %, PNG-CD - 6.81 %
TIMIS - PDL - 35.03 %, PSD - 24.96 %, ALIANTA PENTRU TIMIS - 20.33 %

Presedinte Consiliu Judetean

CLUJ - ALIN TISE (PDL) - 38.63 %, MARIUS NICOARA (PNL) - 24.66 %, VASILE SOPORAN (PSD) - 16.01 %
CONSTANTA - NICUSOR CONSTANTINESC (PSD) - 49.58 % , ION POPESCU (PDL) - 22.33 %, GHEORGHE DRAGOMIR (PNL) - 15.73 %
DOLJ - ION PRIOTEASA (PSD) - 42.10 %, RADU BERCEANU (PDL) - 34.11 %, MARIO OPREA (PNL) - 12.64 %
IASI - CONSTANTIN SIMIRAD (PSD) - 34.36 %, TRAIAN DOBRE (PNL) - 26.81 %, DAN CARLAN (PDL) - 24.56 %
PRAHOVA - MIRCEA COSMA (PSD) - 25.81 %, GHEORGHE NASTASIA (PDL) - 23.81 %, NICOLAE ALEXANDRI (PNL) - 17.77 %
TIMIS - CONSTANTIN OSTAFICIUC - 36.48 %, , ILIE SARBU (PSD) - 25.85 % VIOREL COIFAN (ALIANTA PENTRU TIMIS) - 21.15 %

Primar

CLUJ-NAPOCA - EMIL BOC (PDL)
CRAIOVA - ANTONIE SOLOMON (PDL)
PLOIESTI - ANDREI VOLOSEVICI (PDL) - 15539, DANEL SAVU (PSD) - 12804
BUCURESTI - SORIN OPRESCU(INDEPENDENT) - 120027, VASILE BLAGA (PDL) - 111144, CRISTIAN DIACONESCU (PSD) - 50806, LUDOVIC ORBAN (PNL) - 46084, COZMIN GUSA (PIN) - 23019

Consiliu Local

CLUJ - PDL - 16 mandate, UDMR - 5 mandate, PSD - 3 mandate, PNL - 3 mandate
CRAIOVA - PDL - 15 mandate, PSD - 9 mandate, PNL - 3 mandate
PLOIESTI - PDL - 11 mandate, PSD - 9 mandate, PNL - 4 mandate, PNG-CD - 3 mandate
BUCURESTI - PDL - 34.81 %, PSD - 25.30 %, PNL - 11.53 %, PNG-CD - 6.51 %, PRM - 5.31 %

Technorati tags:

Rezultate partiale - ora 18

Rezultatele partiale de la ora 18.

Consiliu Judetean

CLUJ - PDL - 41.56 % ,PNL - 16.42 %, PSD - 15.43 % , UDMR - 13,24 %, PRM - 4.99 %
CONSTANTA - PSD - 53.73 %, PDL -18.93 %, PNL - 13.94 %
DOLJ - PSD - 40.11 %, PDL - 33.43 %, PNL - 14.31 %
IASI - PNL - 32.64 %, PSD - 29.10%, PDL - 25.05 %
PRAHOVA - PDL - 27.94 %, PSD - 26.38 %, PNL - 16.36 %, PNDC - 8,99 %, PNG-CD - 7,6 %
TIMIS - PDL - 32.27 %, ALIANTA PENTRU TIMIS - 25.57 %, PSD - 23.39 %

Presedinte Consiliu Judetean

CLUJ - ALIN TISE (PDL) - 39.52 %, MARIUS NICOARA (PNL) - 24.33 %, VASILE SOPORAN (PSD) - 16.27 %
CONSTANTA - NICUSOR CONSTANTINESC (PSD) - 50.74 % , ION POPESCU (PDL) - 21.98 %, GHEORGHE DRAGOMIR (PNL) - 15.46 %
DOLJ - ION PRIOTEASA (PSD) - 43.56 %, RADU BERCEANU (PDL) - 34.58 %, MARIO OPREA (PNL) - 11.54 %
IASI - CONSTANTIN SIMIRAD (PSD) - 38.49 %, TRAIAN DOBRE (PNL) - 26.84 %, DAN CARLAN (PDL) - 24.72 %
PRAHOVA - MIRCEA COSMA (PSD) - 26.09 %, GHEORGHE NASTASIA (PDL) - 24.1 %, NICOLAE ALEXANDRI (PNL) - 17.14 %
TIMIS - CONSTANTIN OSTAFICIUC - 36.56 %, , ILIE SARBU (PSD) - 25.18 % VIOREL COIFAN (ALIANTA PENTRU TIMIS) - 21.74 %

Primar

CRAIOVA - ANTONIE SOLOMON (PDL)
PLOIESTI - ANDREI VOLOSEVICI (PDL) - 15539, DANEL SAVU (PSD) - 12804
BUCURESTI - SORIN OPRESCU(INDEPENDENT) - 92861, VASILE BLAGA (PDL) - 85991, CRISTIAN DIACONESCU (PSD) - 40562, LUDOVIC ORBAN (PNL) - 34996, COZMIN GUSA (PIN) - 18054

Consiliu Local

CRAIOVA - PDL - 15 mandate, PSD - 9 mandate, PNL - 3 mandate
PLOIESTI - PDL - 11 mandate, PSD - 9 mandate, PNL - 4 mandate, PNG-CD - 3 mandate
BUCURESTI - PDL - 34.80 %, PSD - 25.50 %, PNL - 10.87 %, PNG-CD - 7,07 %, PRM - 5,27 %
Technorati tags:

Rezultate partiale - ora 14

BEC a dat publicitatii si rezultatele partiale de la ora 14.

Consiliu Judetean

CLUJ - PDL - 41.56 % ,PNL - 16.42 %, PSD - 15.43 %
CONSTANTA - PSD - 53.73 %, PDL -18.93 %, PNL - 13.94 %
DOLJ - PSD - 40.11 %, PDL - 33.43 %, PNL - 14.31 %
IASI - PNL - 32.64 %, PSD - 29.10%, PDL - 25.05 %
PRAHOVA - PDL - 27.94 %, PSD - 26.38 %, PNL - 16.36 %
TIMIS - PDL - 32.27 %, ALIANTA PENTRU TIMIS - 25.57 %, PSD - 23.39 %

Presedinte Consiliu Judetean

CLUJ - ALIN TISE (PDL) - 41.24 %, MARIUS NICOARA (PNL) - 26.23 %, VASILE SOPORAN (PSD) - 14.77 %
CONSTANTA - NICUSOR CONSTANTINESC (PSD) - 52.20 % , ION POPESCU (PDL) - 20.81 %, GHEORGHE DRAGOMIR (PNL) - 14.68 %
DOLJ - ION PRIOTEASA (PSD) - 43.78 %, RADU BERCEANU (PDL) - 31.36 %, MARIO OPREA (PNL) - 12.82
IASI - CONSTANTIN SIMIRAD (PSD) - 33.45 %, TRAIAN DOBRE (PNL) - 28.85 %, DAN CARLAN (PDL) - 24.58 %
PRAHOVA - MIRCEA COSMA (PSD) - 27.95 %, GHEORGHE NASTASIA (PDL) - 24.3 %, NICOLAE ALEXANDRI (PNL) - 16.46 %
TIMIS - CONSTANTIN OSTAFICIUC - 33.87 %, VIOREL COIFAN (ALIANTA PENTRU TIMIS) - 26.45 %, ILIE SARBU (PSD) - 24.29 %

Primar

PLOIESTI - ANDREI VOLOSEVICI (PDL) - 15539, DANEL SAVU (PSD) - 12804
BUCURESTI - SORIN OPRESCU(INDEPENDENT) - 65544, VASILE BLAGA (PDL) - 59462, CRISTIAN DIACONESCU (PSD) - 28181, LUDOVIC ORBAN (PNL) - 24543, COZMIN GUSA (PIN) - 12595

Consiliu Local

PLOIESTI - PDL - 11 mandate, PSD - 9 mandate, PNL - 4 mandate, PNG-CD - 3 mandate
BUCURESTI - PDL - 34.18 %, PSD - 25,73 %, PNL - 11,1 %, PNG-CD - 7,17 %, PRM - 5,33 %

Technorati tags:

Rezultate partiale - ora 10

Iata primele rezultate partiale transmise de Biroul Electoral Central

Consiliu Judetean

CLUJ - PDL - 43.45 % ,UDMR - 16.81 %, PSD - 14.11 %
CONSTANTA - PSD - 55,91 %, PDL -19.21 %, PNL - 11.69%
DOLJ - PSD - 36.46 %, PDL - 35.10 %, PNL - 16.6 %
IASI - PNL - 37.15 %, PSD - 32.39%, PDL - 22.64 %
PRAHOVA - PDL - 27.81 %, PSD - 25.02 %, PNL - 17.49 %
TIMIS - ALIANTA PENTRU TIMIS - 28,75 %, PDL - 28.2 %, PSD - 21.09 %

Presedinte Consiliu Judetean

CLUJ - ALIN TISE (PDL) - 44.13 %, MARIUS NICOARA (PNL) - 22,99%, ANDRAS MATE (UDMR) - 15.33 %
CONSTANTA - NICUSOR CONSTANTINESC (PSD) - 53.80 % , ION POPESCU (PDL) - 21.63 %, GHEORGHE DRAGOMIR (PNL) - 11.81 %
DOLJ - ION PRIOTEASA (PSD) - 39.55 %, RADU BERCEANU (PDL) - 33.68 %, MARIO OPREA (PNL) - 14.92
IASI - CONSTANTIN SIMIRAD (PSD) - 35.51 %, TRAIAN DOBRE (PNL) - 32.67 %, DAN CARLAN (PDL) - 24.01 %
PRAHOVA - MIRCEA COSMA (PSD) - 26.96 %, GHEORGHE NASTASIA (PDL) - 23.68 %, NICOLAE ALEXANDRI (PNL) - 17.59 %
TIMIS - VIOREL COIFAN (ALIANTA PENTRU TIMIS) - 29.99 %, CONSTANTIN OSTAFICIUC - 29.94 %, ILIE SARBU (PSD) - 22.20 %

Primar

BUCURESTI - SORIN OPRESCU (INDEPENDENT) - 30.95 %, VASILE BLAGA (PDL) - 25.59 %, CRISTIAN DIACONESCU (PSD) - 13.30 %, LUDOVIC ORBAN (PNL) - 11.84 %, COZMIN GUSA (PIN ) - 6.20 %

Technorati tags: