luni, 9 iunie 2008

Debut cu dreptul la Campionatul European

In aceasta seara echipa nationala de fotbal a Romaniei a obtinut o remiza importanta in meciul disputat cu selectionata de fotbal a Frantei, vicecampioana mondiala. Spre surprinderea mea, am vazut o echipa motivata careia i-a lipsit poate doar putin curaj pentru a bate puternica echipa franceza. Cel mai important membru al echipei nostre a fost , fara indoiala , selectionerul Victor Piturca care nu a gresit nimic din punctul de vedere al tacticii de joc, preagatind meciul foarte atent.
Cu exceptia unor mici greseli ale lui Razvan Rat sau ale lui Dorin Goian sau unui Daniel Nicolae mai atent in atac, jucatorii s-au prezentat neasteptat de bine.
Un alt lucru care m-a bucurat a fost prezenta numeroasa a romanilor pe stadionul din Zurich care au sustinut echipa pe tot parcursul meciului. De remarcat, mai este si felul cum tricolorii au cantat imnul Romaniei. Rar am mai vazut asa daruire in momentul cand este intonat imnul national.
Una peste alta, am obtinut un punct vital ce ne mentine in lupta pentru ajungerea in sferturile de finala si ne da mai mult curaj pentru meciurile cu Italia si Olanda.

Technorati tags:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu