duminică, 5 octombrie 2008

Sorana Cirstea, o viitoare stea a tenisului mondial

Ati auzit de Sorana Cirstea ? Dar de Gigi Becali sau Cristi Borcea ? Nu pun aceasta intrebare specialistilor in tenis, ci romanilor obisnuiti care ar trebui sa stie ca aceasta sportiva in varsta de 18 care a castigat azi primul sau turneu WTA si are mari sanse sa ajunga printre primele 40 de jucatoare ale lumii.

Este o performanta importanta pentru tenisul feminin din Romania de care nimeni nu mai vorbeste. De la Irina Sparlea si Ruxandra Dragomir, tenisul romanesc la fete a cunoscut un decline semnificativ. Iata ca noul val de jucatoare a inceput sa se evidentieze. Jucatoare ca Sorana Cirstea, Monica Niculescu sau Raluca Olaru participa la importante turnee internationale si reusesc sa obtina victorii in fata unor jucatoare cu cota ridicata.

Sorana Cirstea poate deveni o mare campioana la tenis deoarece este talentata si are toata cariera inainte. Aceste performante imi aduc aminte de tenisul sarbesc. Acum cativa ani nimeni nu auzise de jucatoare puternice din Serbia dar iata ca acum Ana Ivanovic si Jelena Jankovic se numara printre cele mai bune jucatoare de tenis din lume.

Va intrebati de ce am pus acele intrebari la inceputul articolului? Sunt revoltat ca mai nimeni nu vorbeste despre aceste tinere talente, dar au grija sa ne povesteasca idiotenile debitate de niste nulitati din fotbal care au scapat de la coada vacii direct in birouri cu plasme.



Technorati tags:

Un comentariu:

  1. Felicitari "Sorana" ... Sorana are toate calitatile necesare, tot pachetul pentru a ajunge numarul unu in lume

    RăspundețiȘtergere