vineri, 8 mai 2009

e-PNTCD

Am observat destul de multa preocupare in randul taranistilor pentru alegerile europarlamentare. Am descoperit un site interactiv unde se gasesc informatii despre multi candidati, materiale de campanie, stiri, strategie, agenda, modalitati de implicare.. Probabil s-a depus destul de multa munca in a face site si cred ca si bani..

Mie mi se pare acest lucru o pierdere de timp si bani, atat timp cat partidul nu va sari de 2 % nici la aceste alegeri. Nu cred ca problema PNTCD-ului sta intr-un site, un cont de twitter sau Facebook.

Cu o strategie buna de PR, in care sa fie reamintiti seniorii partidului, sa fie promovate agresiv posibilitatile de dezvoltare, iar proiectele realiste sa fie cat mai vizibile, PNTCD-ul ar avea sanse sa atinga acel prag electoral.

Pana atunci, vor ramane cu vesnica impresia ca sunt neintelesi de societate...

2 comentarii:

  1. Cum ai constatat ca problema PNTCD este sau nu un cont de twitter?
    Vorbesti de o strategie buna de PR? Tocmai ai remarcat ca exista site interactiv, informatii despre candidati, materiale de campanie, stiri... Poate nu ma pricep la fel de bine ca tine la asa ceva, dar am auzit ca unii deruleaza campanii de PR in online. Asta nu e o strategie buna? Pai... stii tu vreun loc mai bun de cautat alegatorii?
    Si - culmea! - daca tot m-ai facut curios sa vad si eu site-ul... ghici ce am gasit: un filmulet cu Seniorul. Acum am ramas un pic uimit: e chestie de intelegere sau de pricepere?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate face e-PR foarte bine si se pot obtine rezultate foarte bune. Ei nu au o campanie logica. Sa incepi cu promovare pe Internet mi se pare o greseala.

    Nu am vazut nici o voce a lor care sa iasa in public sa vorbeasca de strategii. Nu am vazut persoane, nu am vazut idei, am vazut decat niste afise cu un slogan prost si un site interactiv...

    De aceea am spus ca e-PR pe care il incearca taranistii este o investitie care nu se va recupera niciodata... Nu poate da rezultate notabile..

    Si in plus PR-ul nu se fac doar inaintea campanie. O strategie de PR continuu poate fi mult mai fructuoasa.

    Dejan

    RăspundețiȘtergere