vineri, 28 noiembrie 2008

Cat a platit mafia albaneza pentru independenta provinciei Kosovo?

Potrivit unui articol aparut in cotidianul "Fokus" din Banja Luka, Serviciul de Informatii Externe al Germaniei (Bundesnachrichtendienst) a trimis recent secretarului general al ONU, Ban Ki-moon un raport din care reiese ca separatisti albanezi si teroristi din Kosovo si Metohija au "cumparat" planul Ahtisaari care sugereaza ca cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor din fosta Iugoslavie este independenta provinciei Kosovo.

Serviciile secrete germane au gasit ca 2 milioane de euro au fost transferate direct in contul bancar personal al lui Ahtisaari. Si in alte randuri emisarul ONU se pare ca a mai primit sume de bani importante, vorbindu-se de un total de 40 milioane euro.

Agentii BND au descoperit imediat conexiuni intre figuri importante ale mafiei albaneze din Kosovo, subordonatii lor si Martti Ahtisaari. De asemenea, s-a descoperit ca Ahtisaari a avut numeroase contacte telefonice cu un milionar albanez ce locuieste in Elvetia, Behgjet Pacolli.

Este de notat faptul ca secretarul general al ONU a cerut un raport privind planul Ahtisaari adresandu-se serviciilor secrete germane.

Surse: http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=6192
http://www.fokus.ba/vidi.php?rub=2&vijest=1649

Technorati tags:
>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu