luni, 22 martie 2010

Sa-l ajutam pe Mile!

Cine este Mile Carpenisan pentru mine?

Este acel reporter curajos care m-a facut de multe ori sa am incredere in mass-media romaneasca. Profesionalismul si curajul sau l-au facut sa fie intotdeauna cu multe clase peste o mare parte a jurnalistilor romani.

Stiti cine mai este Mile Carpenisan?

Unul dintre oamenii pe care nu i-am cunoscut niciodata dar care au contribuit la pasiunea mea pentru Serbia, pentru sarbi.

Iti tin pumnii, Mile!

Mihai(..sau Dejan)

Jurnalistul Mile Cărpenişan este în comă, în urma unui şoc septic şi a unui blocaj renal, şi are nevoie urgentă de o transfuzie de sânge din grupa A2 pozitiv.

Starea lui este atât de gravă încât nu poate fi mutat nici măcar în blocul operator. Un elicopter al MAI aşteaptă să-l preia pentru a-l transporta la spitalul din Cluj, însă deocamdată acest lucru nu este posibil.

"Dacă îţi doreşti ceva din tot sufletul, o să se întâmple", spunea Mile în campania de strângere de fonduri pentru Daniel Răduţă... Ne dorim să fii sănătos lângă noi. Hai Mile!

Mile este internat la Spitalul Judeţean Timişoara, bd. Iosif Bulbuca nr. 10. Se pare că totul a pornit de la un furuncul. Pentru că a făcut febră mare, Mile Cărpenişan s-a prezentat la spital, unde a şi fost operat. dar au apărut complicaţii.
(Jurnalul National)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu