marți, 28 iulie 2009

R360...si "O scurta Istorie a Romanilor" - Partea I

La ora 21:21 una dintre cele mai rablagite garnituri de tren pe care am vazut-o de cand circul cu trenul, incepe sa se miste greoi din gara de nord a Bucurestiului.

Chiar daca trenul circula in regim de Rapid, stau intr-un compartiment mizer de personal langa o doamna care probabil vrea sa se ascunda de controlor.

Dupa vreo 10 minute si-a luat talpasita, dar nu m-am bucurat prea mult de singurate in compartimentul trenului international deoarece aud la un moment dat indemnul controlorului adresat unui tanar suspect sa intre in acelasi compartiment cu mine.

Nu prea imi inspira prea multa incredere si trebuie sa stau cu ochii-n patru pana la Craiova, unde am aflat ca va cobori. Nu stiu cat de multumit este sa citeasca Academia Catavencu sau Dilema Veche. O sa le trimit un mail redactorilor sa puna mai multe poze...

Ar trebui sa ne apropiem de Rosiori. O sa revin cu amanunte mai tarziu din compartimentul trenului international Bucuresti - Belgrad pe care-l impart cu personajul blond si...suspect.

09.07.2009
22:40

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu