vineri, 3 ianuarie 2014

Totul a inceput la Monaco, '96In anul 1996, urmaream din intamplare alaturi de tata Marele Premiu al Principatului Monaco transmis atunci de Eurosport. Am intrebat atunci cine este cel mai bun si am primit raspunsul: Schumacher

Abandonase inca din primul tur dar numele mi-a ramas intiparit si am sperat sezon dupa sezon, cursa dupa cursa ca o sa-l vad campion mondial pe cel care abandonase in prima mea cursa de F1 si despre care se spunea ca este cel mai bun. Am avut de asteptat cam 5 ani, dupa care a devenit o rutina.

Rasfoiam zi de zi arhiva revistei clubului Auto Roman , "Autoturism"  din anii '90 deschizand paginile de Motor Sport unde regaseam cronicile Marilor Premii. Asa i-am descoperit pe Nigel Mansell, Ayrton Senna, Alain Prost, Damon Hill si marele Schumacher. Au urmat weekenduri petrecute in fata televizorului, urmarind emisiunile nemtesti dedicate F1 de RTL. In lipsa internetului, butonam telecomanda urmarind teletextul canalelor Eurosport si RTL care ofereau informatii de ultima ora despre fenomen.

As vrea sa-l vad peste ani de zile pe Schumacher asa cum il vedeam si pe Niki Lauda pe canapeaua RTL-ului discutand inaintea unui Mare Premiu despre noii campioni.

Mult noroc, Schumi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu