vineri, 30 octombrie 2009

Care-i problema cu Boc?

Toata presa a sarit in capul lui Emil Boc pentru aparitia sa in cadrul unei emisiuni pe postul Etno TV.

Cu ce ne deranjeaza chestia asta? Etno TV nu este un post trendy? Plasmele din vilele din Primaverii se deregleaza cand ajung pe frecventa canalului? Daca te uiti la Etno TV inseamna ca IQ-ul tau este coborat?

Boc a vorbit despre gaste? Putin imi pasa... Si Geoana a cantat "Ma dusei sa trec la Olt" la Happy Hour? S-a facut de ras? S-a facut. Dar unde? Pe PRO TV. Acolo iti permiti..

Suntem intr-o situatie de criza? Da, cu siguranta. Hai sa ne uitam spre toti parlamentarii si sa vedem care dintre ei sunt preocupati de situatia Romaniei si care se maimutaresc in presa pentru a obtine voturi. Eu cred ca nu avem parlamentari din prima categorie.

Hai sa nu ne mai puta orice! Haideti sa fim obiectivi!

miercuri, 21 octombrie 2009

I need an angel

Intr-un mediu balcanic, vreau sa va prezint o melodie superba. Piesa este compusa de o tanara talentata, Diana Grigorescu si este interpretata de binecunoscuta Elena Gheorghe.



Piesa se afla in competitia "Battle of Songs" si se numeste "I Need An Angel". Pentru a vota piesa trebuie sa parcurgeti mai multi pasi.

In cele ce urmeaza vom explica pas cu pas cum sa faceti pentru a vota piesa Dianei.

Pasul 1: Accesati www.battleofsongs.com si va creati un cont;

Pasul 2: Dupa ce v-ati inregistrat, respectiv autentificat, va trebui sa va incarcati contul cu un credit pentru a putea vota. Astfel 1 credit = 1 vot. Pachetele disponibile pentru incarcare sunt:

SMS la numarul 1212 cost 0,50 € = 1 credit
SMS la numarul 7403 cost 3,00 € = 7 credite
SMS la numarul 7405 cost 5,00 € = 12 credite
SMS la numarul 7455 cost 10,00 € = 25 credite

Dupa ce ati urmat primul pas si v-ati inregistrat/autentificat, trimiteti SMS cu cuvantul BOS la unul din numerele de mai sus pentru a va achizitiona credite pentru a putea vota. Preturile afisate nu includ TVA, iar numerele afisate sunt valabile in retelele Vodafone si Orange.

Dupa ce ati trimis sms-ul veti primi un cod pe care va trebui sa il introduceti pe site pentru a va incarca contul si pentru a putea vota :).

Mult succes, Diana!

marți, 20 octombrie 2009

Prietenii rusi..

Cum sa nu-l primesti pe Medvedev cu fanfara, intr-o piata mare din Belgrad si cum sa nu fi recunoscator Rusiei cand iti acorda un imprumut de un miliard de Euro intr-o astfel de perioada?

Mai semnezi si un acord pentru proiectul Southstream si ii mai lasi sa faca si un depozit subteran de gaze naturale.

Totul pentru bani si ... pentru un sprijinul acordat intr-un timp cand toata lumea ii condamna.

duminică, 11 octombrie 2009

Proiecte comerciale noi in Ploiesti

In ultimele zile am aflat multe informatii despre deschiderea unor noi centre comerciale in zona Ploiestiului, lucru ce ma mira tinand cont de situatia actuala.

1. Carrefour isi extinde parteneriatul cu Winmarkt urmand sa deschida un magazin nou in centrul comercial din Ploiesti. Iata ca pana la sfarsitul anului 2009 va aparea in Ploiesti un al doilea proiect apartinand francezilor.

2. Si Real urmareste sa deschida la sfarsitul acetui an in Ploiesti un hipermarket incercand sa concureze cat mai strans cu rivalii de la Carrefour.

...si aproape 3. Si cei de la Plus vor deschide un magazin in Ploiesti in zona de est a orasului.

Sa speram ca studiile facute de cele trei firme sunt corecte si exista potential in aceasta zona... Parerea mea este ca au cam intarziat cu aceste investitii.